Otthon végezhető munka

Reklámok nézegetésével kereshetsz pénzt otthonról

                 iq.jpg        Keress pénzt a neten!     iq.jpg


Ezen az oldalon, olyan internetes pénz kereseti lehetõséget szeretnék bemutatni, mely valóban fizet és teljesen ingyenes.

Tehát neked soha semmit nem kell fizetned ha nem akarsz, mégis kereshetsz pénzt. Persze azért nem leszel belõle milliomos. De például a havi internet elõfizetésedet meg tudod rajta keresni.

Olyan oldalakról van szó, amik azért fizetnek, hogy fizetett hirdetéseket nézz meg. Igen, az itt bemutatott on-line pénz kereseti lehetõségnél nem kell többet tenned, mint napi pár percen keresztül reklámokat nézegetni.

Természetesen a hirdetéseket elég megnézni, ott sem kell semmit se megvenni. Nem kell semmit eladni, vagy bárkivel kapcsolatba lépni. Csupán hirdetéseket kell nézegetni.

Az egészhez csak egy számítógépre és internet kapcsolatra van szükséged.

Mindenkinek, akinek szüksége van némi extra pénzre, érdemes kipróbálni ezt a lehetõséget, mert semmi kockázat sincs bennük. Nem veszíthetsz semmit, mivel nem is fizetsz semmit. Maximum ha nem tetszik a dolog, egyszerûen törlöd a regisztrációdat az adott oldalon.De mit kell csinálni pontosan?


Nos, miután regisztráltál az oldalra, jogod van naponta egyszer egy meghatározott számú reklámot megtekinteni, amiért az oldal neked pénzt fizet!

A fizetség oldalanként változó, 1-2 cent reklámonként. Egy oldalon 5-20 hirdetést tudsz megnézni egy nap. Ez oldalanként havi 1-5 $ között fizet. És ezt az összeget még tudod növelni azzal, ha valaki regisztrál a neved alatt (referal) mert utánuk is kapsz pénzt. Így akár havi 10-15 ezer forintot is meg lehet keresni. Persze ha több referalod van akkor akár több is össze jöhet.


Nézzünk egy pédát:


Egy klikk 0,01$

Napi 15 klikk = 0,15$

Ez havonta = 4,5$

Ez persze csak egy oldal referalok nélkül.

Ha ugyanitt beregisztrál alád 10 referal(rokonok, barátok, ismerõsök....) és ök is megnéznek napi 15 reklámot akkor õ utánuk is kapsz 0,01$-t

(10 referal) * (napi 15 klikk) * 0,01$ =1,5$ naponta

Ez havonta = 45$ + amit te kattintgatsz 4,5$

Ez már nem is olyan rossz egy oldalon.


Hogy juthatsz a pénzedhez?


Ahhoz, hogy kivehesd a pénzed, elõbb el kell érned egy bizonyos határt. Ez is oldalanként változó 2-10$.

Létre kell hoznod egy virtuális PayPal- Alertpay vagy E-Gold bank-számlát, ugyanis a legtöbb ilyen cég ezekre utalja a pénzt. Természetesen, késõbb te a virtuális számládról át tudod utalni a pénzed a valódi bankszámládra.


Tehát a teendõk:


1. Regisztráld magad valamelyik oldalon (több oldal - több reklám - több pénz). Ezt megteheted a Bannerek menüpontban.

2. Ezeken az oldalakon a Surf ads menüben tudod megnézni a reklámokat(naponta legalább egyszer nézd meg azokat). Amíg nem telik le a 20-30 másodperc(ezt felül számolja) addig ne válts másik lapra! Ha viszont nyitva van egy másik böngészõd arra átválthatsz, azt nem veszik észre.

3. Nyiss egy AlertPay számlát és ha elérted a kifizetési határt már utalhatod is a pénzt. A fizetési idõ változó, van amelyik oldal azonnal fizet(itt általában kevés reklám van és kevés a kifizetési minimum), viszont van olyan ami 15-30-60 munkanap után fizet.


Időjárás előrejelzés

                   Hőtérkép                      Felhőkép

HőtérképFelhőkép

              UV-B sugárzás                               Széltérkép

UV térképSzéltérkép

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 15
Heti: 21
Havi: 39
Össz.: 11 131

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hogyan kereshetek pénzt a neten? (PTC)
Otthon végezhető munka - © 2008 - 2018 - innenonnan-sokminden.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »